KASIA PIETRZKO TRIO „Forthright Stories”

Forthright Stories” sunt reflecții ale intențiilor mele, care mă însoțesc neîncetat de la începutul lucrării pe acest album.

Forthright Stories” sunt fragmente si descoperiri ale diferitelor emoții extreme, momente importante din viața mea. “Forthright Stories” este o paletă de culori fermecată de estetică monocromatică, aparent banală.

Simplitatea alb-negru și profunzimea ei creează consonanță grafică cu sunete, rezultând o meta-entitate (lub zamiast “o meta-entitate” “o entitate”). Acest album este invitația mea pentru tine, pentru a descoperi evaziv “Forthright Stories”.

Pentru mine, cel mai important element al creației este autenticitatea și sinceritatea. Prin picturarea unei impresii verbale cu privire la muzica creată de Trio-ul Kasia Pietrzko, este important să subliniem prospețimea, claritatea și transparența compozițiilor. În plus, grupul celor ce cântă este caracterizat de grija pentru sunete de înaltă calitate. Ceea ce este cel mai important în creațiile artistice ale grupului sunt emoțiile, care devin meta-limbajul imperativ în povestea lor muzicală.

Forthright Stories sunt într-adevăr o reflectare a intențiilor care m-au însoțit neîncetat, pe parcursul creării acestui album. Acestea sunt fragmente de multe emoții intense, momente importante în viață, descoperiri și, în cele din urmă, o paletă de culori încântătoare într-o estetică banală aparent monocromatică.

Simplitatea alb-negru – și, în același timp, adâncimea lor enormă – forma grafică, împreună cu sunetele de pe album, un întreg pe care îl pun în mâinile voastre, să transmită o invitație sinceră de a descoperi ceva greu de înțeles în limba noastră maternă, “Forthright Stories”.

Elementele cele mai importante în crearea sunt autenticitatea și onestitatea.

+ 48 602 276 955

kasia.pietrzko@gmail.com

f: KasiaPietrzkoMusic

KASIAPIETRZKO.COM

https://soundcloud.com/katarzyna-pietrzko

https://www.youtube.com/watch?v=x3z7lKYnatg